DESPRE NOI

Mocheta si parchet de cea mai buna calitate, din 2007.

Creatori de Pardoseli
Made to Measure

Reprezentant exclusiv pentru Romania a unora dintre cei mai apreciati producatori europeni de mocheta, parchet, PVC sau LVT, brandul Carpet & More este, din 2007, prin produsele, serviciile si portofoliul extins de lucrari de succes executate, o garantie a calitatii, a succesului si a abordarii eficiente pentru realizarea pardoselilor in spatii de birouri, comerciale sau rezidentiale. Designeri, arhitecti, specialisti in amenajari interioare si mai ales pasionati de tot ceea ce inseamna ‘creatie’ - pe scurt, Echipa Carpet & More.

Echipa noastra

Andreea Sorescu

Arh Gabriela Constantin

Alexandra Orhei

Irma Pereanu

Ce facem

Echipa Carpet & More este descrisa cel mai bine de pasiunea impartasita pentru designul interior si de know-how-ul extins si interdisciplinar ce depaseste granita acestuia, aspecte esentiale oricarui proces de creatie ce vizeaza excelenta. Scopul nostru este de a materializa nevoile specifice si dorintele clientilor nostri, intr-un mod facil si profesional, in servicii si produse de cea mai buna calitate, astfel incat alaturi de acestia sa cream spatii confortabile, eficiente, atractive din punct de vedere estetic si, mai ales, functionale si pline de viata.

Cum facem

Pentru ca stim ca amenajarea fiecarui spatiu, fie el rezidential sau comercial, reprezinta un aspect important si care necesita atentie si implicare pe tot parcursul procesului, paleta noastra de servicii acopera toate necesitatile specifice implementarii cu succes a proiectelor. De la comercializarea si distributia celor mai bune materiale si finisaje pentru pardoseala (mocheta, parchet, PVC, LVT), proiectarea si consilierea de specialitate pentru amenajarea spatiilor si pana la serviciile de montaj profesional, solutiile oferite de echipa Carpet & More sunt croite, individual, pe masura necesitatilor fiecarui proiect in parte.

Proiectele noastre

Inca de la infiintare, in 2007, Carpet & More a furnizat produse si solutii de finisaje pentru pardoseli pentru unele dintre cele mai importante organizatii si companii din Romania, autoritati publice si companii private deopotriva, din zone de activitate variate. De la spatii medicale, clinici si spitale, institutii de invatamant, cultura si religioase, spatii pentru evenimente sau restaurante si pana la spatii pentru birouri sau hoteluri, produsele noastre sunt o marturie a excelentei si eficientei.

Proiectele executate in acesti ani pentru operatori consacrati ai industriei hoteliere precum Ramada, Ibis-Accor, Hilton sau Marriott, au devenit un reper al pietei de profil nu doar nationale ci si internationale.