Milo 1000

Milo 1000

Rodi 2000

Disponibilitate: în stoc
Numai %1 ramase
SKU
Rodi 2000

Pentru informații privind disponibilitatea sau detalii suplimentare despre produsul selectat, va rugam sa ne contactați

CERE OFERTA
PERSONALIZATA
Cere informatii prin WhatsApp

Descriere

Covoarele MEDITERRANEO sunt foarte rezistente și reprezintă soluția perfectă atât pentru zonele private, interioare, cât și pentru cele publice: sunt ușor de curățat, se usucă rapid și sunt rezistente la apă și UV, astfel încât pot rezista cu ușurință în condiții de exterior.

MOCHETA DE INTERIOR SI EXTERIOR, 100% RECICLABILĂ

Inspirată de estetica naturii, colecția Mediterraneo este realizată din poliester 100% reciclat din deșeuri industriale și de consum, oferind o textură naturală și o suplețe impresionantă. Modelul RODI este disponibil în trei nuanțe diferite, de la deschis la întunecat, reflectând o paletă de culori autentică, naturală, cu farmec mediteranean. Țesătura plată, cu proprietățile sale de absorbție a sunetului, oferă o acustică plăcută și un confort sporit. Structura țesăturii RODI beneficiază de un finisaj ușor hidrofug, pe spate. Acest model este disponibil in forme si dimensiuni prestabilite însă poate fi produs și in role de pana la 2m latime.


Pentru proiecte speciale, oferim, de asemenea, opțiuni individuale personalizate - rotunde, dreptunghiulare sau pătrate - la dimensiunea dorită, dar limitată insa de dimensiunea maximă a rolei pentru fiecare model în parte (2m sau 4m), cu disponibilitate in aprox. în 5-7 săptămâni. Pentru orice alte informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Vezi specificatii+-

  • Produs: Covor RODI 2000
Image 1
Image 1
Image 1
Image 1
Image 1
Image 1
Image 1

Vezi si alte produse recomandate
Mai multe informatii

Mai multe informatii
CamereCamera-1
ColectieMediterraneo
Cantitate minima2.5 m²

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Rodi 2000